Sábado , 22 julio 2017
Principal / Noticias Nacional / Sagunt a Escena comença amb un espectacle gratuït per a tots els públics

Sagunt a Escena comença amb un espectacle gratuït per a tots els públics

El festival Sagunt a Escena comença este, 18 de juliol, amb un espectacle gratuït dirigit a tots els públics, «Circant», un espectacle de circ, música i equilibris de la companyia Cuncurulla patrocinat per Saggas.

L’espectacle començarà a les huit i mitja de la vesprà al Centre Cívic del Port de Sagunt i forma part dels quinze espectacles que componen l’Off Romà, dels quals dotze són gratuïts. L’Off Romà inclou teatre de carrer, teatre gestual, música, dansa, circ i art amb arena en diferents punts de Sagunt.

Enguany, l’Off Romà a més dobla espais amb la incorporació de la Casa dels Berenguer, l’Antic Casino del Port de Sagunt i el Centre Cultural Mario Monreal que tindrà una programació en valencià amb les obres «Hamlet canalla» «Odisseu» i «El verí del teatre».

El teatre Romà de Sagunt iniciarà la temporada 2017 dimecres que ve 19 de juliol amb la coproducció del Teatre del Poble Valencià amb la companyia La Dependent titulada «De Sukei a Naima», de la dramaturga alcoiana Gemma Miralles, dirigida per Cristina Lügstenmann.

La p

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *