Miércoles , 20 junio 2018
Principal / Noticias Nacional / Més de 25 propostes artístiques integren la programació de la XV Biennal de Música de Bunyol

Més de 25 propostes artístiques integren la programació de la XV Biennal de Música de Bunyol

El Saló de Reines de la Diputació de València ha acollit este matí la presentació de la XV Biennal de Música de Bunyol. A l’acte han assistit Bartolomé Nofuentes López, diputatdelegatde Projectes Europeus, Central de Serveis Innovadors i Sostenibles i Contractació de la Diputació de València; Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol; Arnaldo Carrascosa, regidor de Cultura de Bunyol; iRafael Corachán, coordinador artísticde la Biennal. Esta trobada cultural se celebrarà entre el dissabte, 30 de juny, i el dissabte, 21 de juliol, i servirà per a reforçar el compromís històric de Bunyol amb la música.

Durant tres setmanes, aquesta localitat valenciana acollirà més de vint-i-cinc propostes que comprendran una gran varietat d’estils, des de la música barroca i clàssica, passant pel jazz i el folk, fins al pop i el rock. La Plaça d’Armes, el Passeig de Sant Lluís o el Pati de Venta Pilar, així com el Teatre Montecarlo, la Sala el Mercat i l’Auditori de Sant Lluís convertiran la ciutat en un gran reclam per als amants de la música.

Pop i rock per

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *