Viernes , 23 junio 2017
Principal / Noticias Nacional / Alzira acollirà a la tardor la mostra dels tresors artístics de la Diputació que ja exhibeix Requena

Alzira acollirà a la tardor la mostra dels tresors artístics de la Diputació que ja exhibeix Requena

Alzira acollirà a la tardor més d’un centenar d’obres pertanyents al patrimoni de la Diputació de València en la mostra ‘Memòria de la modernitat’, que des del divendres 26 de maig i fins al 3 de setembre s’exhibeix a Requena. L’exposició reuneix peces, algunes mai vistes, de Sorolla, Pinazo, Benlliure o Equipo Crónica, en una iniciativa que pretén acostar la institució i els seus tresors artístics a les comarques valencianes.

El president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, va prendre la iniciativa de traure eixes obres de magatzems i despatxos i donar-les a conéixer a tots els ciutadans, al mateix temps que “ajudem als historiadors a reescriure la història de l’art valencià”. Així mateix, Rodríguez ha insistit que “l’única forma de voler a la Diputació és conéixer-la”, i en eixa línia ha vist la llum aquest projecte després “d’un any d’intens treball per part dels tècnics de l’àrea de Patrimoni i del comissariat de la Universitat de València”.

L’exposició, després de la seua escala en el Museo Florencio de la Fuente de Requena,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *